Resultaat 1–12 van de 62 resultaten wordt getoond

Angle Liner/Brow Brush is een kort, schuin penseel om wenkbrauwen te definiëren en/of een strakke eyeliner aan te brengen.

Blending/Contour Brush is een breed en multifunctioneel penseel met schuin uiteinde. Ideaal voor het aanbrengen van dekkende vloeibare texturen en contouring.

Camouflage Brush is een kort, plat penseel in antraciete uitvoering met compacte haren voor het nauwkeurig aanbrengen van concealers.

Chisel Powder Brush is een groot, afgerond penseel met semi-compacte haren voor het aanbrengen van losse poeders en bronzers.

Chisel Shader Brush is een stevig, kort penseel voor het intens aanbrengen van oogschaduw.

Contour Brush is een breed, plat penseel met compacte haren. Ideaal voor precieze contouring langs jukbeenderen, voorhoofd en kaaklijn. Dit penseel kan gebruikt worden met alle poeders en crème producten.

Voor het corrigeren van kleine lakfoutjes

Heb je per ongeluk je nagelriemen of vingertoppen meegelakt? No worries! Met de OPI Nagellak Correctorpen los je dat snel en gemakkelijk op.

Deze pen is navulbaar met OPI nagellakremover en bevat 2 stiftjes, zodat je er een kunt gebruiken voor lichte en een voor donkere kleuren.

Crease Brush

22.00

Crease Brush is een lang, afgerond penseel om luchtig oogschaduw aan te brengen. Ideaal voor het in elkaar laten overvloeien van verschillende oogschaduwkleuren.

Voorkom splijtnagels!

Deze glasvijl heeft een ultrafijn oppervlak, zodat je je nagels veilig kunt vijlen. Je natuurlijke nagels raken niet beschadigd op deze manier en je voorkomt vervelende haakjes. Ook voor brokkelige of splijtnagels is de Crystal File een uitkomst! Bij herhaaldelijk gebruik zie je zichtbaar verbetering.

Opbergen en bewaren in de meegeleverde koker.

Deluxe Shader Brush is een plat, semi- compact natuurlijk penseel in antraciete uitvoering met halflange haren voor het vlot aanbrengen van oogschaduw.

Deluxe Spoolie Brush is een stevig borsteltje voor het modeleren van wenkbrauwen en wimpers.

62