Lichaamspakkingen

Lichaamspakkingen zijn bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Deze speciale behandelingen zijn een ware traktatie voor het menselijk lichaam.

Lichaamspakkingen zorgen voor nieuwe energie en verstevigen de huid. Ze werken effectief en geven een direct voelbaar resultaat.

Door de behandelingen worden afvalstoffen afgedreven. Bovendien worden er mineralen aan de huid toegevoegd. Eerst wordt de verwarmde pakking zorgvuldig op uw lichaam aangebracht.

Daarna wordt het lichaam gewikkeld in folie. Vervolgens gaat u heerlijk relaxen onder een warme deken.

De warmte van het lichaam versterkt de werking van de pakking en het bevordert de ontslakking. De oliepakking moet 30 minuten intrekken, de andere soorten pakkingen 45 minuten vanwege hun hoge concentratie van eigenschappen. Vervolgens mag de olie pakking op de huid blijven zitten en doet het gedurende tijd nog zijn werken.

De andere pakkingen moeten doormiddel van het douchen verwijderd worden.
Hierna wordt uw huid nog ingewreven met een heerlijke bodylotion.
Na deze lichaamspakking voelt u zich als herboren en uw huid voelt zijdezacht aan.

U heeft de keuze uit de volgende heilzame 4 lichaamspakkingen:

  • oliepakkingen;
  • Lavendel- ontspannend;
  • Regenerend- Verjongend;
  • Vitaliserend- hydraterend;
  • Zeealgenpakking;

Pakking met pure zeealgen. Reinigend, hydraterend, ontslakkend en ontgiftend voor het lichaam. Ondersteunend bij het afslanken. Deze behandeling wordt aangeraden om in een kuurverband te volgen(contra-indicatie niet bij zwangerschap en jodiumallergie)

De pakkingen worden aangeraden om voorafgegaan een lichaamspeeling te laten doen voor betere opnamen van de pakking.