Lichaamsmassage

Lichaamsmassage

Tijdens een massages wordt de ademhaling dieper, de huid beter doorbloed, de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd, worden spieren en pezen soepeler. In deze massage wordt doormiddel van muziek, aromatische oliën en speciale grepen juist meer energie aan het lichaam gegeven. Door massage komt er rust in het lichaam en de geest.

U kunt een deelgebied van het lichaam laten masseren, bijvoorbeeld rug/nek/schouders. Ook is het mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren.

 

massage(2)

Hotstonemassage

Een intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De combinatie van warmte, strijk en kneedbewegingen zorgt ervoor dat tijdens de massage ook de dieper liggende weefsels worden bereikt, dit maakt de massage zeer effectief. De Hot Stone dragen bij aan een lichamelijke fitheid en hebben een beschermende eigenschap. Met de Hot Stone wordt het lichaam diep reinigend en stimulerend behandeld, het lichaam krijgt een zetje om nog beter te ontgiften en af te voeren. Daarnaast wordt uw lichaam heerlijk gemasseerd met één van de 3 Magic oliën. Deze oliën zorgen voor een onvergetelijke Hot Stone Massage

Ontspanningsmassage

Een Ontspanningsmassage werkt zowel lichamelijk als geestelijk voor het behoud van een goede gezondheid. De ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress, spierspanning te verminderen en afvalstoffen af te voeren. De spieren ontspannen door middel van zachte strijk en kneedbewegingen, waardoor de structuur van het onderhuids bindweefsel losser wordt gemaakt zodat het lichaam weer ervaart hoe het voelt om ontspannen te zijn.

Kadotip!

Een massage van Magic ontspant zowel lichamelijk als geestelijk en helpt u los te komen van de dagelijkse stress..
Gun jezelf het cadeau van massage...