Massage

Lichaamsmassage

Tijdens een massages wordt de ademhaling dieper, de huid beter doorbloed, de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd, worden spieren en pezen soepeler. In deze massage wordt doormiddel van muziek, aromatische oliën en speciale grepen juist meer energie aan het lichaam gegeven. Door massage komt er rust in het lichaam en de geest.

U kunt een deelgebied van het lichaam laten masseren, bijvoorbeeld rug/nek/schouders. Ook is het mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren.

Voorafgaande aan de massage wordt een korte anamnese gehouden.

massage(2)

Huidverbeteringsmassage - Gelaat

De specialisatie huidverbeteringsmassage is een reflectoire massage met als doel het herstellend vermogen van de huid te stimuleren. Binnen de huidverbetering worden bindweefsel grepen en pincement grepen gericht toegepast om de doorbloeding te stimuleren en zo de aanmaak van collageen en elastine te bevorderen, met als resultaat een gladde, strakke en toch veerkrachtige huid. Door de massage zal ook de spanning van de gelaatsspieren afnemen, een hoofdoorzaak van rimpels.

De bindweefselmassage bestaat uit een combinatie van grepen. Deze massage stimuleert de huiddoorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Hierdoor verbetert de conditie van de huid.
Bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen, maar wordt vooral toegepast bij cliënten met een oudere en slecht doorbloede huid, het herstelt deze huid waardoor deze er weer beter uit gaat zien. Specifieke toepassingen zijn behandeling van acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming.

De pincementmassage bestaat uit een techniek van kleine kneepjes waarbij weefsel wordt opgepakt, uitgedrukt en weer losgelaten, in een snel tempo en met grepen die verschillend van intensiteit en diepte zijn. Het bevordert de algehele circulatie in het gezicht en het hoofd.

Bindweefsel massage - Lichaam

• Stimulatie huiddoorbloeding
• Verjonging huidstructuur
• Opheffen onderhuidse verklevingen
• Verbetering huidconditie
• Verbetering opname werkstoffen
• Versteviging en nieuwe aanmaak bindweefsel
• Bevordering celdeling
• Betere huidteint, egale huid
• Vermindering rimpels, kraaienpootjes en littekens
• Betere huidweerstand

Hotstonemassage

Een intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De combinatie van warmte, strijk en kneedbewegingen zorgt ervoor dat tijdens de massage ook de dieper liggende weefsels worden bereikt, dit maakt de massage zeer effectief. De Hot Stone dragen bij aan een lichamelijke fitheid en hebben een beschermende eigenschap. Met de Hot Stone wordt het lichaam diep reinigend en stimulerend behandeld, het lichaam krijgt een zetje om nog beter te ontgiften en af te voeren. Daarnaast wordt uw lichaam heerlijk gemasseerd met één van de 3 Magic oliën. Deze oliën zorgen voor een onvergetelijke Hot Stone Massage

Ontspanningsmassage

Een Ontspanningsmassage werkt zowel lichamelijk als geestelijk voor het behoud van een goede gezondheid. De ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress, spierspanning te verminderen en afvalstoffen af te voeren. De spieren ontspannen door middel van zachte strijk en kneedbewegingen, waardoor de structuur van het onderhuids bindweefsel losser wordt gemaakt zodat het lichaam weer ervaart hoe het voelt om ontspannen te zijn

Kruiden stempel massage

Kruiden stempel is een massage met warme gevulde kruiden stempels. De kruiden activeren de stofwisseling, ontslakken en regenereren de huid. De warmte heeft invloed op de bloedsomloop. Mede daardoor kunnen schadelijke stoffen in gespannen spieren kunnen sneller afgevoerd worden.

Kadotip!

Een massage van Magic ontspant zowel lichamelijk als geestelijk en helpt u los te komen van de dagelijkse stress..
Gun je zelf het cadeau van massage...