Aanbiedingen

Huidverjongende-liftende gezichtsbehandeling van 75,- voor 65,-
Op basis van kaolin earth

Kaolin-earth is een natuurlijk kleisoort. Witte klei is één van mildere en meest kalmerende kleisoorten en ook geschikt voor de gevoelige huidtypes. Witte klei is rijk aan calcium, silicium, zink en magnesium. Werkt absorberend en trekt gifstoffen en oneffenheden uit de huid. Het heeft een zeer mild drogend en desinfecterend effect en wordt ook aanbevolen bij acné. Kaolin-earth helpt om de doorbloeding van de huid te stimuleren, reinigt het en is effectief als een zachte scrub.
Door het hoge gehalte aan mineralen staat Kaolin-earth bekend om het huidverjongende en liftende effect en draagt bij aan een gezonde stralende huid.

18877888_s

KADOBON verkrijgbaar v.a. 10,-

Samen genieten van een heerlijk moment of je partner verassen met een leuke kadobon voor een heerlijk ontspannen behandeling.

Pedicure all-nn incl. Gellak van 72,- voor 67,-

Het behandelen van nagels en nagelriemen, het verwijderen van likdoorns en eelt. Een heerlijke voet- scrub om de dode huidcellen te verwijderen. Dan volgt er een voetmasker. De nagels worden gelakt met gellak van O.P.I., kleur naar keuze.
Ontvang ook 5,- korting op Manicure all-in incl. gellak.

Gezichtsbehandeling & hotstonesmassag van € 100,- voor  €  85,-

Een oppervlaktereiniging, dieptereiniging en het verwijderen van onzuiverheden. Dan volgt er een oogmasker en een masker voor het gelaat, dat natuurlijk aan uw huid wordt aangepast. U krijgt tijdens het masker een massage van decolleté, nek en schouders. De behandeling wordt afgesloten met een serum, oog- en dag- / nachtverzorging.

Met de HotStonemassage wordt het lichaam diep reinigend en stimulerend behandeld. Het lichaam krijgt een zetje om nog beter te ontgiften en af te voeren. Daarnaast wordt het lichaam heerlijk gemasseerd met één van de 3 Magic oliën. Deze oliën zorgen voor een overgetelijke HotStonemassage.

Magic-gezichtsbehandeling van 80,- voor 70,-

Een huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging en het verwijderen van onzuiverheden. Een uitgebreide massage van het gelaat, hals, decolleté, nek, schouders en hoofdhuid.
Een liposome-masker en vitaminieampullen voor het gelaat, dat natuurlijk aan uw huid wordt aangepast. De behandeling wordt afgerond met een serum, oog- en dagverzorging.
Tijdens het gezichtsmasker krijgt u een heerlijke handmassage, met een hydraterende handcremé.

Duo-together    p.p.   65,-

Magic - Duo gezichtsbehandeling 60 min; oppervlakte reiniging, dieptereiniging, vapazone, onzuiverheden verwijderen, massage (gelaat, nek schouders, hoofdhuid) oog en gelaatmasker, tijdens het masker handmassage met een verzorgende handcrème en na behandeling.
Deze actie is speciaal samengesteld om met moeder, dochter, vriendin of partner, om heerlijke samen te genieten.

Schoonheidssalon Magic heeft een uitgebreid assortiment schoonheidsbehandelingen van gewone, korte en uitgebreide behandelingen tot specialistische behandelingen voor alle huidtypen. Wij gebruiken uitsluitend producten van Dr. Baumann van topkwaliteit. Deze wordt bereikt door een selectie van die natuurlijke ingrediënten die de gezondheid en werking van de huid maximaal  respecteren en versterken.

1