Toont alle 12 resultaten

Een mild reinigingsproduct speciaal ontwikkeld voor de jonge en broze babyhuid en de huid van jonge kinderen. Optimaal afgestemd om te gebruiken in combinatie met BEAUCAIRE Baby & Kids Cream. Milde reiniging zonder potentieel allergierisico door chemische conserveringsmiddelen en parfums

Deze lotion is zeer voordelig voor uw huid na iedere douche of bad. Een speciale combinatie van werkstoffen zoals vitamine E, D-panthenol, Urea, Lactic Acid en verzorgende oliën maakt dit product ideaal voor de verzorging en bescherming van het hele lichaam. Uw huid behoudt haar zachtheid en veerkracht.

Voor de droge, zeer droge en schilferige huid raden we de rijkere BeauCaire Intensive Lotion aan.

Perfecte verzorging van het ganse lichaam op basis van waardevolle plantaardige oliën. Optimaal afgestemd op andere reinigings- en verzorgingsproducten. Optimale, milde reiniging zonder potentieel allergierisico door chemische conserveringsmiddelen en parfums.

Cleansing Milk voor elk huidtype is uiterst mild en huidvriendelijk. Hoogwaardige reinigingsproduct verwijderd op een uiterst milde wijze talg en onzuiverheden van de huid, zonder de huid uit te drogen. De huid wordt nadien met de BeauCaire Tonic Lotion behandeld. Beide producten vullen elkaar aan waardoor de huid perfect wordt voorbereid op de verzorging.

Belangrijk: reinigings- en verzorgingsproducten
zijn op elkaar afgestemd voor een optimale doeltreffendheid en moeten in combinatie gebruikt worden
om de noodzakelijke werking te kunnen garanderen.

Beaucaire Conditioner is de ideale aanvulling op de Beaucaire Shampoo. Vooral omdat de combinatie niet alleen invloed heeft op de huid maar ook op het haar en de hoofdhuid. Met onderhoudende ingrediënten zoals D-panthenol, vitamin E, urea en allantoin verbetert het de structuur van het haar en geeft het een atractieve zijden glans.

Face Cleanser voor elk huidtype, is geschikt voor de wat vettere huid en voor iedereen die voor de dieptereiniging van het gelaat een schuimende wasgel verkiest. Hoogwaardige reinigingsproduct verwijderd op een uiterst milde wijze talg en onzuiverheden van de huid, zonder de huid uit te drogen. De BeauCaire Tonic Lotion is hierop de ideale aanvulling.

 

Een zachte doch grondige bionome reiniging van de handen is de belangrijkste basis voor een goede en gezonde hygiëne. Deze BeauCaire Hand Cleanser bevat de mildste reinigingssubstanties zodat uw handen zelfs bij regelmatig gebruik gezond en zacht blijven.

Tip: Verzorg uw handen daarna met de Dr. Baumann Handcream. Voor hele droge handen adviseren bij de Dr. Baumann Chapscream.

Intensive Lotion is een zeer rijke lotion voor de intensieve verzorging van de veeleisende en droge huid van zowel gelaat als lichaam. Beter geschikt dan de BEAUCAIRE Bodylotion als de huid een meer intensieve verzorging vraagt. Dit zeer voedende product bevat naast de vitamines E, A, C en D-panthenol ook nog eens urea, lactic acid en palmkernolie. Ook bijzonder geschikt voor gelaats- en lichaamsmassage of als bodylotion.

De revitalisatie van cellen wordt verbeterd. De huid wordt frisser en zachter, en de bloedcirculatie wordt verbeterd. De huid zal gezonder en aantrekkelijker worden. De huid zal aan soepelheid en frisheid winnen en zichtbaar jonger lijken.

Perfecte aanvulling op de liposomenproducten. Optimale verzorging voor de intensieve verzorging van gezicht en lichaam zonder allergierisico door chemische conserveringsmiddelen en parfums.

Milde bestanddelen reinigen zacht uw haar en hoofdhuid zodat u het haar zonder problemen dagelijks kunt wassen. Speciale beschermende werkstoffen voorkomen statisch haar en houden het haar zacht en mooi in vorm.
Een zorgvuldige en milde reiniging van haar en hoofdhuid gebaseerd op
de meest doeltreffende en huidcompatibele ingrediënten volgens de laatste wetenschappelijke
bevindingen. Perfecte verzorging van haar en hoofdhuid door gecombineerd gebruik van Shampoo en
Hair Conditioner. Optimale verzorging voor uw haar zonder potentieel allergierisico door chemische
conserveringsmiddelen en parfums.

Milde douchebalsem, ontwikkeld voor het dagelijks reinigen en verzorgen van het hele lichaam. Verwen uw huid vervolgens met BeauCaire Body Lotion om deze zacht en soepel te houden. Voor de verzorging van de droge tot zeer droge en schilferige huid bevelen we eerder BeauCaire Intensive Lotion aan.

Bijzonder milde en huidcompatibele bionome reiniging van het hele lichaam. De huid voelt zacht aan, zelfs bij droge huidtypes. Optimaal afgestemd op andere BEAUCAIRE reinigings- en verzorgingsproducten. Optimale, milde reiniging zonder potentieel allergierisico door chemische conserveringsmiddelen en parfums.

Frisse en olievrije gel voor de huid die last heeft van zonneallergie. Deze uitzonderlijk huidcompatibele gel beschermt niet enkel uw huid tegen excessieve blootstelling aan UV-straling, maar voedt ze ook om ze zacht en soepel te houden. Filtert 75 % van de UV-straling. Ook geschikt bij het sporten in de volle zon.

Geschikt voor de huid met zonneallergie, aangezien deze huid geen
vetten kan verdragen in combinatie met de zon. Zonnebaden en solarium en de daarbij horende UVstraling vereisen de meest veilige en compromisloze huidbescherming die is gebaseerd op de laatste
wetenschappelijk bevindingen, voor, tijdens en na de straling. Optimale bescherming van gezicht en
lichaam tijdens het zonnebaden en solarium zonder potentieel allergierisico door chemische
conserveringsmiddelen en parfums.

Tonic Lotion verfrist uw huid en zorgt voor het herstel van de PH-waarde en daardoor het terug vernauwen van de poriën na het gebruik van de Cleansing Milk of Gel. Nu is uw huid helemaal klaar voor de volgende stap; de eigenlijke verzorging met liposomen.

Gebruik: Breng aan op een watje en strijk over het gezicht.

12