Toont alle 4 resultaten

Hair Spray zorgt voor een langdurige fixatie van uw kapsel. De DR. Baumann Hair Spray verzorgt en beschermt het haar dankzij biotine en provitamine B5. Het verzorgende D-Panthenol zorgt voor soepel en stevig haar.
Naast de fixerende functie beschermt én verzorgt de DR BAUMANN HAIR SPRAY het haar op een bionome manier. Makkelijk uitkambaar.

Shaving Mousse for Men Exclusief voor mannen die nat scheren. Een mild scheerschuim waardoor het scheermes gemakkelijk en vlot over de huid glijdt. De huid wordt beschermd tegen irritatie dankzij D-panthenol, natuurlijke vitamine E en rozemarijnolie. Op die manier wordt de huid al tijdens het scheren gekalmeerd en verzorgd.

Het milde scheerschuim zorgt voor een zachte scheerbeurt, zelfs voor een gevoelige huid en zorgt ervoor dat het mesje optimaal over de huid glijdt. Panthenol en natuurlijke vitamine E beschermen de huid tegen irritatie. Al tijdens het scheren verzorgt en kalmeert dit product de huid.

Styling Mousse zorgt voor extra volume en stevigheid en is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Kleeft niet en geeft een natuurlijk resultaat. Bevat provitamine B5 voor een extra verzorgende werking. Een klein beetje Styling Mousse aanbrengen op het vochtige haar en in model föhnen. Kan ook op droog haar worden gebruikt. Het verzorgende D-Panthenol zorgt voor soepel en stevig haar.
Naast de verstevigende functie beschermt én verzorgt de DR BAUMANN STYLING MOUSSE het haar op een bionome manier.

4