Toont alle 9 resultaten

Een huidherstellend, verfrissend en vitaliserend badconcentraat met lavendel en valeriaan.
Weldadig bij vermoeide en overbelaste voeten. Reinigt diep tot in de poriën en de huid van de voet wordt heerlijk zacht en soepel. Regelmatige voetbaden beschermen tegen bacteriën en deodoriseren langdurig.
De frisse geur van lavendel kalmeert en ontspant.

Gehwol Flussig is een verfrissende voetspray voor vermoeide voeten. Deze voetspray laat vermoeidheid en branderigheid meteen verwijderen. De zweervorming wordt gestabiliseerd bij regelmatig gebruik.

Gehwol fusskraft Kruidenlotion verkoelt en verfrist de voet. De voet wordt langdurig geodoriseerd, voetengeur wordt verholpen, de huid blijft glad en mooi. Gehwol fusskraft Kruidenlotion bevat een hoog gehalte aan natuurlijke etherische oliën uit rozemarijn, bergden en lavendel, uitgelezen huidverzorgende stoffen. Voor de dagelijkse verzorging Gehwol fusskraft Kruidenlotion eenvoudig op de voeten verstuiven en inwrijven. Hiel en ruimte tussen de tenen speciaal verzorgen. Milieuvriendelijke pompspray zonder drijfgas. De spray kan ook ondersteboven spuiten. Dermatologisch Getest. Ook geschikt voor diabetici.

Gehwol fusskraft Verwarmend Voetbad bevat natuurlijke extracten van rozemarijn en paprika alsook een combinatie van de vitaliteitvitamine E en een vitamine van de B-groep. Alle werkzame stoffen worden snel in de huid opgenomen en zorgen voor een spontane en duurzaam weldadige voetwarmte. De stofwisseling wordt gestimuleerd.

Een vitaliserende, verfrissende en langwerkende voetdeodorant.
Desinfecteert en beschermt effectief tegen schimmelaandoeningen.
Verkwikt, zorgt voor een goede doorbloeding, verfrist en deodoriseert langdurig.
De combinatie van werkzame stoffen rekent definitief af met onaangenaam ruikende voeten.

De vernieuwde formule van Geurex in handige 150 ml sprayflacon, voorkomt en elimineert bacterien die de zweetgeur veroorzaken tot wel 24 uur. Geurex heeft tevens een uitermate goede verzorgende werking. Geurex bevat geen kleur en geurstoffen.

Orthofex Myko-EX® Eeltwekerspray is een snel en krachtig werkende vloeistof voor het weken van nagelriemen en eeltplekken. Met Myko-EX® toevoeging voor extra hygiëne in uw praktijk.

In een handige sprayflacon voor het snel en efficient aanbrengen van de vloeistof.

Orthofex Myko-EX® Voet, sok en schoen spray helpt snel bij kalk- en schimmelnagels.
Orthofex Myko-EX® is een natuurproduct, is vrij verkrijgbaar en kan langdurig worden gebruikt (bij de gevoelige huid).

Met o.a Propolis, Tea tree olie,Citroen olie, Calendula olie, Amandel olie en Oregano.

De Myko-EX® Voet, sok en schoen spray, voor extra hygiëne word de behandeling van schoenen en sokken geadviseerd. Te gebruiken in combinatie met overige Myko-EX® producten.

De spray zorg voor frisse en hygiënische schoenen en sokken en is ook direct te gebruiken op de voet.

De Myko-EX Voetcrème met Bamboe en 2% Ureum trekt snel in en laat een fluweelzachte huid achter, bevat natuurlijke etherische oliën zoals Propolis, Oregano en Tea Tree voor bescherming en preventie van voetschimmels en jeuk tussen de tenen.

De Myko-EX Voetcrème met Bamboe is ook verkrijgbaar met 10% Ureum, de toegevoegde Ureum zorgt ervoor dat de huid vocht beter opneemt en vasthoud en laat een vette huid achter. Dit werkt perfect tegen kloven en droge huid. Ook zorgt de Ureum ervoor dat de schimmel werende stoffen beter in de huid trekken en dus effectiever werken.

Orthofex Myko-EX® helpt snel bij kalknagels of bij rode en gevoelige huid.

Orthofex Myko-EX® is een natuurproduct, is vrij verkrijgbaar en kan langdurig worden gebruikt (bij de gevoelige huid).

9