Resultaat 1–12 van de 151 resultaten wordt getoond

Wil je langer genieten van je favoriete nagellak?

Gebruik dan ChipSkip voordat je je base coat aanbrengt! Dit gepatenteerd OPI product zorgt ervoor dat nagellak beter hecht op je nagels. Nagellak blijft langer en mooier zitten.

Je mag ChipSkip ook gebruiken bij Infinite Shine. Je brengt het aan voordat je de Primer aanbrengt.

Maximaal 1x per week aanbrengen. Uitsluitend voor gebruik op natuurlijke nagels; niet geschikt voor kunstnagels.

Eye Care Super is een echte powerverzorging tegen rimpeltjes voor de gevoelige huid rondom de ogen. Huid identieke lipiden verzorgen de huid op een milde manier.
Vermindering van de rimpeltjes rond de ogen. Beschermt de huid tegen celveranderingen van de huid door UV-straling. De huid wordt strakker, vaster en gladder.

Deze unieke 100% huididentieke en bijzonder hoogwaardige en verzachtende oogcrème is in het bijzonder geschikt voor alle huidtypes. Ook voor de bijzonder gevoelige en naar rimpels neigende ooghuid. Vitamine E beschermt en D-panthenol, allantoine en vitamine A regenereren. Lecithine, hyaluronzuur en ureum zorgen voor een optimaal vochtigheidsgehalte en een verstrakking van de huid rond de ogen. Ook te combineren met de Eye Gel voor een optimaal resultaat. Door de 100% huididentieke eigenschappen van alle ingrediënten is de huid ook 100% en levenslang allergierisicovrij. Door de unieke samenstelling is dit product ook 100% op de huid afgestemd en daardoor zeer economisch in gebruik.

Eye Cream is een milde en verzachtende oogcrème voor elk huidtype op basis van jojobaolie. Vit. E beschermt en en D-panthenol, allantoïne en vit. A regenereren. Hyaluronzuur en urea zorgen voor een optimaal vochtigheidsgehalte en een opleving van de huid rond de ogen.
Fijne lijntjes rond de ogen worden effectief tegen gegaan.
Vermindering van de rimpeltjes rond de ogen.
Beschermt de huid tegen cel veranderingen van de huid door Uv-straling.
De huid wordt strakker, vaster en gladder.

Eye Cream is een rijke crème met vitamine E, A, D, panthenol, sesamolie en allantoine. Speciaal voor de verzorging van de gevoelige droge huid rond de ogen. De werkstoffen verhogen het vochtigheidsgehalte van de huid en voorkomen de vorming van fijne rimpeltjes veroorzaakt door droogheid.

Kleine rimpeltjes in de oogstreek worden beduidend verminderd. Bescherming van de huid van celbeschadiging veroorzaakt door UV-straling. De huid zal aan soepelheid en frisheid winnen en zichtbaar jonger lijken.
Superzachte textuur!
Perfecte aanvulling op de BEAUCAIRE gezichtsverzorgingsproducten. Bijzonder mild en aanvullend voor de gevoelige oogstreek. Zonder potentieel allergierisico door chemische conserveringsmiddelen en parfums

Tip: Gebruik het restje op uw vingers voor de lippen en mondhoeken.

 

 

Een weldadige, milde en verzachtende oogcrème voor alle huidtypes. Ook voor de bijzonder gevoelige en naar rimpels neigende huid rond de ogen. Vitamine E beschermt en D-panthenol, allantoine en vitamine Aregenereren. Lecithine, hyaluronzuur en ureum zorgen voor een optimaal vochtigheidsgehalte en een verstrakking van de huid rond de ogen. Ook te combineren met de Eye Gel voor een optimaal resultaat.
Vermindering van de rimpeltjes rond de ogen. Beschermt de huid tegen celveranderingen van de huid door UV-straling. De huid wordt strakker, vaster en gladder.

Deze unieke 100% huididentieke en bijzonder hoogwaardige en verzachtende oogcrème is geschikt voor alle huidtypes. Ook voor de bijzonder gevoelige en naar rimpels neigende ooghuid. Door de 100% huididentieke eigenschappen van alle ingrediënten is de huid ook 100% en levenslang allergierisicovrij. Door de unieke samenstelling is dit product ook 100% op de huid afgestemd en daardoor zeer economisch in gebruik.

Eye Gel is een ideale, vetvrije, vochtigheidsversterkende en verstrakkende gel voor de huid rond de ogen. Eye gel biedt een optimaal evenwicht tussen werking en verdraagbaarheid. Door de vetvrije samenstelling is de Eye gel, aangebracht op het hele gelaat, ideaal als basis voor make up en voor de overgevoelige huid met rosacea die geen vetstoffen verdraagt. Vermindering van de rimpeltjes rond de ogen.
Beschermt de huid tegen cel veranderingen van de huid door Uv-straling.
De huid wordt strakker, vaster en gladder.

Een unieke 100% huid identieke en bijzonder hoogwaardige en verzachtende ooggel geschikt voor alle huidtypes. Een ideale, vetvrije, vochtigheidsversterkende en verstrakkende gel voor de huid rond de ogen. Na het aanbrengen van de vetvrije Eye Gel kan de Eye Cream worden gebruikt voor een nog beter resultaat. Door de 100% huid identieke eigenschappen van alle ingrediënten is de huid ook 100% en levenslang allergierisico vrij. Door de unieke samenstelling is dit product ook 100% op de huid afgestemd en daardoor zeer economisch in gebruik.

Eye Gel is een frisse en olievrije gel met ceramides en hyaluronzuur voor de verzorging van de gevoelige en droge huid rond de ogen. De werkstoffen verhogen het vochtigheidsgehalte van de huid en voorkomen de vorming van fijne rimpeltjes veroorzaakt door droogheid.

Kleine rimpeltjes in de oogsteek worden beduidend verminderd. Beschermt de huid tegen uitdroging, vochtinbrengend en is niet vet. De huid zal aan soepelheid en frisheid winnen en zichtbaar jonger lijken.
Perfecte aanvulling op de BEAUCAIRE gezichtsverzorgingsproducten.
Bijzonder mild en aanvullend in de gevoelige oogstreek. Zonder potentieel allergierisico door
chemische conserveringsmiddelen en parfums.

Gebruik: Een heel klein beetje rondom de ogen deppen. Werkt ook goed als primer voor uw oogmake-up.

Eye Gel is een ideale, vetvrije, vochtigheidsversterkende en verstrakkende gel voor de huid rond de ogen. De Eye gel biedt een optimaal evenwicht tussen werking en verdraagbaarheid. Na het aanbrengen van de vetvrije Eye Gel kan de Eye Cream worden gebruikt voor een nog beter resultaat.
Vermindering van de rimpeltjes rond de ogen. Beschermt de huid tegen celveranderingen van de huid door UV-straling. De huid wordt strakker, vaster en gladder.

Een unieke 100% huididentieke en bijzonder hoogwaardige en verzachtende ooggel geschikt voor alle huidtypes. Door de 100% huididentieke eigenschappen van alle ingrediënten is de huid ook 100% en levenslang allergierisicovrij. Door de unieke samenstelling is dit product ook 100% op de huid afgestemd en daardoor zeer economisch in gebruik.

Sterk geconcentreerd preparaat voor het effectief verwijderen van likdoorns en eelt. Bevat salicylzuur en menthol.

Buitengewoon effectief bij het voorkomen van ingroeiende teennagels.
Harde nagelranden en de huid van de aangrenzende nagelriem worden zacht.
Drukpijn verdwijnt als sneeuw voor de zon! De nagels kunnen weer ongehinderd uitgroeien.
Droge en tot scheuren neigende nagelhuid wordt kort na inwerken elastisch en laat zich dan weer gemakkelijk terug schuiven.

– Bij ingegroeide nagels
– Voorkomt het ingroeien van nagels
– Maakt de huid rondom de nagels zacht en elastisch

Gehwol med Nagel en Huidbeschermingscrème bevat de hoogwaardige stoffen tarwekiemolie, panthenol en bisabolol, voor de verzorging van nagels en huid.
Brekende, broze nagels worden elastische en mooi en krijgen een natuurlijke zijdeglans.
Dermatologisch getest. Geschikt voor diabetici.

Gehwol med. nagel- en huidbeschermingsolie bevat de zeer werkzame verzorgende stoffen tarwekiemolie, panthenol en bisabolol voor de verzorging van nagels en huid.
Gespleten, ruwe nagels worden elastisch en mooi en krijgen een natuurlijke, zijdeachtige glans.

151