AANBIEDING

 
MAAK TIJD VOOR UZELF EN MAAK GEBRUIK VAN ONZE MOOIE AANBIEDING

KAOLIN TREATMENT 60 min 65,-
Kaolin-earth is een natuurlijk kleisoort. Witte klei is één van mildere en meest kalmerende kleisoorten en ook geschikt voor de gevoelige huidtypes. Witte klei is rijk aan calcium, silicium, zink en magnesium. Werkt absorberend en trekt gifstoffen en oneffenheden uit de huid. Het heeft een zeer mild drogend en desinfecterend effect en wordt ook aanbevolen bij acné. Kaolin-earth helpt om de doorbloeding van de huid te stimuleren, reinigt het en is effectief als een zachte scrub. Door het hoge gehalte aan mineralen staat Kaolin-earth bekend om het huidverjongende en liftende effect en draagt bij aan een gezonde stralende huid.

GEZICHTBEHANDELING EN HOTSTONEMASSAGE  75 min 85,-
Een oppervlaktereiniging en dieptereiniging. U krijgt een massage van het gelaat, hals, decolleté, nek, schouders. Dan volgt er een oogmasker en een masker voor het gelaat, dat natuurlijk aan uw huid wordt aangepast. De behandeling wordt afgesloten met een serum, oog- en dag- / nachtverzorging. Met de HotStonemassage wordt het lichaam diep reinigend en stimulerend behandeld. Het lichaam krijgt een zetje om nog beter te ontgiften en af te voeren. Een intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De warmte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De combinatie van warmte, strijk en kneedbewegingen zorgt ervoor dat tijdens de massage ook de dieper liggende weefsels worden bereikt, dit maakt de massage zeer effectief. De Hotstone dragen bij aan een lichamelijke fitheid en hebben een beschermende eigenschap.

CHOCO SKIN TREATMENT 60 min 75,-
Heeft een werking dat gericht is op de verjonging van de huid door middel van de actieve ingrediënten. De polyfenolen en vitamine A zijn krachtige anti-oxidanten dat vrije radicalen neutraliseert en veroudering vertraagd. De aanwezige tannine brengt stevigheid terug aan de opperhuid vanwege hun samentrekkende en versterkende eigenschappen. Cacao heeft hydraterende eigenschappen die essentieel zijn voor het voorkomen van rimpelvorming. De beschermlaag van de huid wordt hersteld.
Gezichtsbehandeling bestaat uit: een huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging en het verwijderen van onzuiverheden. Vervolgens wordt de Cacao peel-off mask aangebracht, tijdens de inwerktijd worden de schouders, nek, hoofdhuid en handen gemasseerd met hydraterende handcrème en geuroliën na keuzen. De behandeling wordt afgerond met een serum, oog- en dag- / nachtverzorging.

SEA DETOX TREATMENT FACE & BODY 120 min 130,-
Laminair algen werkt revitaliseert, hydraterend en verstrakkend. De huid wordt frisser, soepeler, beter doorbloed, gezonder en aantrekkelijker. Geeft een stralende teint en laat rimpeltjes vervagen. De huid krijgt haar frisheid en strakheid terug en oogt ‘jonger’. Verstevigd de huid, bestrijd de vetophopingen en cellulitis, werkt ontgiftend, reinigend, stimuleren de celstofwisseling, bevat mineralen, zoals ijzer, jodium, koper, chroom en kobaltFace Detox Face Detox behandeling bestaat uit: Oppervlakte reiniging, diepte reiniging, peeling, algen peel-off mask.
Body Detox behandeling bestaat uit: Scrubben, algen pakking, hydraterende bodylotion.

EXTRA BIJ TE BOEKEN LICHAAMSMASSAGE 30 MIN VOOR 25,-

KADOBON VERKRIJGBAAR VAN AF 10,-
Samen genieten van een heerlijk moment of je partner verassen met een leuke kadobon voor een heerlijk ontspannen behandeling.