Wimperextensions

Altijd prachtige, lange wimpers

Het is mogelijk: op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan je eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling.

Mooi en vrouwelijk in iedere situatie

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: altijd blijf je er met je lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien.

wimper

Zacht en natuurlijk

MAGIC schoonheidssalon werkt met de topkwaliteit Neicha wimperextensions. Ik bevestig wimper voor wimper een verlenging van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal aan je eigen wimperhaartjes. De extensions voel je niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij je past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, je wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor je eigen wimpers .

De voordelen van de wimperextensions:

  • Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling.
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkrultang overbodig.
  • Lengte en dikte aangepast aan uw wensen.
  • Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet zitten.
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee.
  • Blijven ongeveer 2 maanden zitten, want dan valt uw natuurlijke wimper eruit. Je bent niet in één keer al je wimperextensions kwijt bent. Het uitvallen van de wimpers is een geleidelijk proces, de natuurlijke wimper valt samen met de daaraan bevestigde extension eruit.
wmper